• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Anti-Fraude Opleiding
Opleiding

Anti-Fraude Opleiding

Fraude bestrijden en vermijden in uw organisatie.

Anti-Fraude Professional – een complete en actuele opleiding!
Deze anti-fraude opleiding is al jarenlang dé opleiding in Nederland voor het vermijden en bestrijden van fraude in uw organisatie. In 13 complete lessen leert u alles over het opzetten en implementeren van een anti-fraude programma, over ethiek en integriteit, fraudepreventie en -detectie, fraude onderzoek, digitaal rechercheren, fraude en corruptie, boekhoudfraude, witwassen, de afhandeling van fraude en compliance. De Anti-Fraude opleiding wordt door cursisten beoordeeld met een 9!

De cursus Anti-Fraude Professional is met name ontwikkeld voor functionarissen die zich bezighouden met de aanpak van fraude binnen de eigen organisatie. Deze bedrijven kunnen zowel in de private als in de publieke sector gesitueerd zijn. Wij denken onder meer aan: medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, audit- of compliancefunctie, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants, facility managers en security managers.

Meer informatie?
Neem contact met ons op via +31 (0) 40 246 02 20, info@imf-online.com of bezoek onze website. Kosten
€ 2480,00
Duur opleiding
13 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 15-10-2020 - 15-10-2020 : Anti-Fraude Opleiding