Opleiding

Big Data Foundation

Deze 3-daagse Big Data opleiding (incl. examen) leidt op voor het officiële internationale Big Data Foundation certificaat

Big Data – wat leert u in deze opleiding?
Deze Big Data opleiding is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van diverse relevante Big Data strategieën, systemen en architectuurprincipes.

Big Data – resultaat van de opleiding
Na deze 3-daagse Big Data opleiding:

- kent u de grondbeginselen van Big Data;
- weet u welke Big Data analyse strategieën er zijn;
- kent u de principes van algoritmen en Big Data analytics;
- heeft u basiskennis van Big Data architectuurprincipes; en
- heeft u basiskennis van Big Data systemen.

Internationaal erkende certificering
Met het Big Data Foundation certificaat toont u aan dat uw kennis van Big Data voldoet aan de internationaal erkende normen die aan Big Data specialisten gesteld worden. De Big Data Foundation opleiding is geaccrediteerd door het International Software Quality Institute (iSQI). iSQI is een toonaangevend en onafhankelijk certificeringsinstituut dat jaarlijks ruim 15.000 professionals certificeert in meer dan 90 landen en in 10 talen. Met het Big Data Foundation certificaat bent u gecertificeerd volgens de ISO normen 9001 (Quality Standard) en 17024 (Certified Certification Body). De Big Data Foundation certificering is leveranciersonafhankelijk. Het lesprogramma is ontwikkeld door vooraanstaande Big Data experts.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20. Of kijk op onze website.Kosten
€ 2.480,-
Duur opleiding
3 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20. Of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 06-06-2019 - 06-06-2019 : Big Data Foundation