• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Opleiding

Big Data Steward

In deze 5-daagse training inclusief praktijkexamen wordt u opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie

(Big) Data Steward – spil in de data-driven organisatie
Een belangrijke rol in elke data-gedreven organisatie is de rol van Data Steward. De Data Steward vervult een brugfunctie tussen de IT- en de businesskant binnen de organisatie en zorgt voor de juistheid, volledigheid, integriteit en kwaliteit van de gegevens in de organisatie. De Data Steward heeft een goed begrip van de data op zich en het gebruik ervan in de organisatie en werkt nauw samen met de data owners. De Data Steward is specialist in de toepassing van data governance en datakwaliteit waarbij de focus ligt op de tactische coördinatie en implementatie.

Big data verandert de rol van de Data Steward in de organisatie. De Big Data Steward is een breed georiënteerde data specialist, vraagbaak voor allerhande data-gerelateerde vragen uit de organisatie en voortdurend op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden van databronnen. De Big Data Steward kent de processen van het bedrijf, kent de databronnen en kent de organisatie en haar klanten door en door. De Big Data Steward combineert organisatietalent en technische datakennis tot een innovatieve functie en is de spil in de data-driven organisatie. Uit tal van (internationale) onderzoeken blijkt dat hoe meer bedrijven zich karakteriseren als data-driven, des te productiever en winstgevender ze worden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.Kosten
€ 3.280,-
Duur opleiding
5 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 18-03-2020 - 18-03-2020 : Big Data Steward