• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Business Valuation & Financial Modelling
Opleiding

Business Valuation & Financial Modelling

Business Valuation & Financial Modelling: in 6 dagen leert u hoe u financiële modellen in Excel bouwt om de waarde van een bedrijf te bepalen
In deze top-level training krijgt u hulpmiddelen aangereikt waarmee u financiële modellen in Excel leert bouwen. Deze modellen helpen u bij het bepalen van de waarde van een bedrijf. De waarde van een bedrijf wordt op drie manieren bepaald:
-Op een stand-alone basis
-In een Leveraged Buy-Out (LBO) situatie
-In een buy-side Mergers & Acquisitions (M&A) scenario

U leert alle Excel koppelingen kennen waarmee u meer dan uitstekende financiële modellen in Excel leert bouwen. Tijdens de Business Valuation & Financial Modelling training wordt op verschillende waarderingstechnieken ingegaan, zoals de:

-Comparable companies analyse
-Precedente transactie analyse
-Discounted Cash Flow (DCF) analyse
-Leveraged Buy-Out (LBO) analyse
-Buy-side Mergers & Acquisitions (M&A) analyse

Tevens worden verschillende technieken behandeld die naar de waarde van de onderneming kijken. De onderneming wordt beoordeeld door naar de waarde van de aandelen te kijken. Hierbij wordt rekening gehouden met de (aangepaste) netto schuld. De theorie wordt niet alleen uitgelegd maar ook toegepast op bestaande bedrijven.Kosten
€ 3.900,-
Duur opleiding
6 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 29-09-2021 - 29-09-2021 : Business Valuation & Financial Modelling