• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Certified Agile Coach
Opleiding

Certified Agile Coach

In deze 12-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Agile Coach en ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma Certified Agile Coach

 

 

Certified Agile Coach – van agile professional naar agile coach

In deze unieke 12-daagse officiële post-HBO registeropleiding wordt u opgeleid tot agile coach en brengt u de agile transformatie tot leven. Als agile coach doorleeft u de agile waarden, principes en praktijk en bent u de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve Certified Agile Coach opleiding wordt u getraind in de agile coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Na deze opleiding wordt u onderdeel van de Agile Coach Community waardoor u uzelf kunt blijven ontwikkelen als agile coach en als adviseur.

Wat leert u?

Tijdens de 12-daagse officiële post-HBO registeropleiding Certified Agile Coach wordt gewerkt met verschillende coaching stijlen en wordt gekeken welke coaching stijl het dichtst bij u ligt. Uw persoonlijke groeipad wordt zowel binnen het kader van het agile coach programma als daarbuiten uitgezet. Vervolgens wordt gekeken naar de agile context en de dynamieken van coaching interacties. Uw eigen talenten worden in kaart gebracht en in beweging gezet. Uw docenten gaan specifiek in op verschillende coaching interventies. Als laatste wordt het optimale potentieel van de agile coach in beeld gebracht. Passende leiderschapsstijlen en dynamieken omtrent coaching worden uitgebreid behandeld.

Voor wie?

De Certified Agile Coach opleiding is ontwikkeld voor agile professionals die de ambitie hebben om zelfstandig agile coach te worden.

Voorkennis

Om de Certified Agile Coach opleiding succesvol te kunnen doorlopen, gaan wij ervan uit dat u minimaal 1 jaar ervaring heeft in de rol van scrum master, product owner of agile coach of dat u praktische werkervaring heeft met de agile principes.

Voertaal

De voertaal tijdens de Certified Agile Coach opleiding is Nederlands. Het studiemateriaal is eveneens in het Nederlands.

 

 

 Kosten
€ 9.980,-
Duur opleiding
12 dagen
Contactinformatie

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

 

Opleidings activiteit
  • 19-04-2021 - 19-04-2021 : Certified Agile Coach