• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk
Opleiding

Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk

De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de cost professional centraal staat en waarin u tevens wordt opgeleid voor het officiële Certified Cost Professional (CCP) examen van de AACE, de International Association of Cost Engineers,

Certified Cost Professional (CCP)
Een professionele cost engineer c.q. een Certified Cost Professional (CCP) is van levensbelang voor de winstgevendheid van projecten. In deze Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk opleiding - de enige ter wereld die zowel de praktijk als de voorbereiding op het internationale Certified Cost Professional (CCP) examen van de AACE behandelt - nemen de zeer ervaren docenten alle fijne kneepjes van het vak met u door. Aan de hand van de beste, internationaal beproefde technieken voor estimating, planning en cost control, komen alle aspecten van kostenbeheersing gedurende elke fase van een project uitgebreid aan de orde.

Meer informatie? 
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.comKosten
€ 7.280,-
Duur opleiding
11 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 30-09-2020 - 30-09-2020 : Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk