• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk
Opleiding

Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk

De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de Cost Technician centraal staat en waarin u tevens wordt opgeleid voor het officiële Certified Cost Technician (CCT) examen van de AACE (de International Association of Cost Engineers).

Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk
In deze unieke praktijkopleiding leren wij u de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast wordt u voorbereid op het Cost Technician (CCT) certificaat van de AACE, de internationale organisatie van cost engineers.

De 9-daagse Certified Cost Technician (CCT) opleiding is geschikt voor iedereen die lid is van een team dat industriële projecten uitvoert. Wij denken dan met name aan cost controllers, project engineers, (cost) estimators, project managers, project cost engineers, leden van verkoopafdelingen, leden van een aanbestedingsteam, werkvoorbereiders en aan iedereen die betrokken is in technische projecten, cost estimation, cost control en planning en contract management.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com.Kosten
€ 4.950,-
Duur opleiding
9 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 30-09-2020 - 30-09-2020 : Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk