• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Coachend Leidinggeven
Opleiding

Coachend Leidinggeven

Deze coachopleiding leert u een goede management coach te zijn voor uw medewerkers

Coachend Leidinggeven – een complete en actuele opleiding

In 8 schriftelijke lessen wordt het hele coachingsproces stap voor stap met u doorgenomen. De verschillende coachingsvormen en methodes worden overzichtelijk voor u op een rij gezet en tal van coachingsinstrumenten worden behandeld. U leert op een zeer concrete en praktische wijze vanuit een coachende rol (uw) medewerkers effectief te ondersteunen voor een beter resultaat. Ook leert u hoe u als opdrachtgever de juiste externe coach kunt selecteren en hoe u het rendement van (uw) coaching kunt berekenen.

De cursus heeft voldoende diepgang om inzicht te krijgen in de diverse methodieken die coaches gebruiken om blijvende resultaten met hun coachees te realiseren. Wilt u kennis nemen van de tools en denkrichtingen die coaches zoal gebruiken, dan is dit de opleiding voor u!

Coachend Leidinggeven – voor wie?

De opleiding ‘Coachend Leidinggeven' is speciaal ontwikkeld voor managers binnen organisaties die in hun coachende rol meer theoretische onderbouw van ervaren topcoaches wensen. Wilt u als organisatie c.q. als manager serieus met coaching aan de slag? Schrijf u dan vandaag nog in.Kosten
€ 1.795,-
Duur opleiding
10 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via info@imf-online.com, per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 15-07-2021 - 15-07-2021 : Coachend Leidinggeven