• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Data Science en Business Analytics
Opleiding

Data Science en Business Analytics

In deze Data Science opleiding wordt u opgeleid tot Business Data Scientist en leert u m.n. data te interpreteren op business relevantie en deze te vertalen naar innovatieve producten/diensten.

Data Science & Business Analytics – creëren van waarde uit data
Een Data Scientist creëert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Als Data Scientist interpreteert u data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en 'verkoopt' deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus uw meerwaarde ten opzichte van de 'traditionele', meer technische Data Scientist, die enkel de know-how heeft om data technisch te ontsluiten en te analyseren. Deze technische know-how is noodzakelijk, maar volstaat in veel gevallen niet. De kunst is om data in te zetten ter verbetering van de organisatie en het bedrijfsresultaat. Dat leert u met name in deze Data Science en Business Analytics opleiding.

De 10-daagse opleiding Data Science & Business Analytics is gebaseerd op een unieke visie op het vakgebied en leert u van daaruit te reflecteren op de positie van de Data Scientist in een organistatie. Tijdens de opleiding leert u welke praktische competenties van belang zijn voor de uitoefening van uw functie. Met behulp van een probleemgerichte praktijkcase, die als een rode draad door de opleiding loopt, krijgt u zicht op uw rol als Data Scientist. Tijdens de praktijkcase werkt u in een team aan opdrachten. Elk team is samengesteld uit cursisten met complementaire eigenschappen op het gebied van Data Science, zodat u niet alleen leert van uw docenten, de theorie en de praktijkcase, maar zeker ook van elkaar. Daarnaast werkt u aan een individuele opdracht gebaseerd op uw eigen praktijk.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.Kosten
€ 7.900,-
Duur opleiding
10 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 08-10-2020 - 08-10-2020 : Data Science en Business Analytics