• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Data Science voor niet-Data Scientists
Opleiding

Data Science voor niet-Data Scientists

In deze 5-daagse training leert u als zakelijke gebruiker business data te analyseren, te interpreteren en te visualiseren met behulp van geavanceerde self-service tools.

Data Science voor niet-Data Scientists
Vrijwel elk bedrijf onderkent inmiddels het nut van Big Data en wat daarmee bereikt kan worden. Als gevolg daarvan is men naarstig op zoek naar Data Scientists. De vraag naar Data Scientists is in de afgelopen jaren dan ook met 50% gegroeid en uit onderzoek blijkt dat dit enorme tekort alleen nog maar verder zal oplopen. Om het tekort aan Data Scientists op te losen is er inmiddels een tussenlaag van zakelijke gebruikers ontstaan die het gat tussen de hoog opgeleide technische Data Scientist en de meer zakelijk georiënteerde data discovery analist opvullen. Nieuwe, krachtige en betaalbare tools maken het inmiddels mogelijk data te analyseren zonder diepgaande technische kennis van de onderliggende IT applicaties en infrastructuur.

In deze unieke 5-daagse Data Science voor niet-Data Scientists training doet u de kennis en ervaring op om een aantal van de analytische functies die oorspronkelijk voorbehouden waren aan de Data Scientist uit te voeren.Na deze 5-daagse training bent u in staat om als niet-Data Scientist de belangrijkste data gerelateerde taken uit te voeren met gebruikmaking van de point-and-click mogelijkheden van SAS Visual Analytics: data toegang en data manipulatie, data onderzoek met gebruikmaking van analytics en het opzetten van voorspellende modellen.Kosten
€ 3.575,-
Duur opleiding
5 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20. Of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 19-11-2020 - 19-11-2020 : Data Science voor niet-Data Scientists