• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Financiële kennis voor de niet-financiële manager (schriftelijke cursus)
Opleiding

Financiële kennis voor de niet-financiële manager (schriftelijke cursus)

Een uniek leerpakket waamee elke niet-financiële manager actuele en direct toepasbare financiële kennis verwerft

Een zeer complete cursus voor de manager die zich niet dagelijks met cijfers bezighoudt!

Met andere woorden, een uniek schriftelijk leerpakket dat u in staat stelt de noodzakelijke financiële kennis, up-to-date en direct toepasbaar, in uw eigen werktempo te verwerven. Vele doordachte cases maken de leerstof boeiend en instructief.

Aan de hand van de lessen verdiept u zich stap voor stap in het nut van onder andere kengetallen, liquiditeits-, rentabiliteits- en solvabiliteitsratio's, de nieuwste inzichten in kostplaatsberekeningen en bestudeert u een aanpak van capaciteitsanalyse en optimaal voorraadbeheer. Elke les wordt afgesloten met opdrachten die u aan de hand van het geleerde dient te kunnen oplossen.

Schriftelijke cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager – voordelen

De schriftelijke cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager kost u geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, u bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Daarnaast kunt u zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus u en uw organisatie 40 tot 60% minder dan een klassikale cursus. Bovendien betaalt u maar 9% BTW.

Vanaf het moment dat de cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager start, ontvangt u met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op uw werkadres. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Indien u in een ander tempo wilt studeren of u wilt alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk. Ook als u op een ander moment met de cursus wilt starten is dit mogelijk. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Voor wie?

Deze unieke schriftelijke cursus heeft als doel managers in niet-financiële functies, zowel in profit als in non-profit organisaties, directeuren en grootaandeelhouders meer inzicht te geven in de cijfers van hun organisatie.

 Kosten
€1.795,-
Duur opleiding
10 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via info@imf-online.com, per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 15-07-2021 - 15-07-2021 : Financiële kennis voor de niet-financiële manager (schriftelijke cursus)