• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Financiële kennis voor de niet-financiële manager (schriftelijke cursus)
Opleiding

Financiële kennis voor de niet-financiële manager (schriftelijke cursus)

Een uniek leerpakket waamee elke niet-financiële manager actuele en direct toepasbare financiële kennis verwerft

Een zeer complete cursus voor de manager die zich niet dagelijks met cijfers bezighoudt!
Met andere woorden, een uniek schriftelijk leerpakket dat u in staat stelt de noodzakelijke financiële kennis, up-to-date en direct toepasbaar, in uw eigen werktempo te verwerven. Vele doordachte cases maken de leerstof boeiend en instructief.

Aan de hand van de lessen van de cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager verdiept u zich stap voor stap in het nut van onder andere kengetallen, liquiditeits-, rentabiliteits- en solvabiliteitsratio's, de nieuwste inzichten in kostplaatsberekeningen en bestudeert u een aanpak van capaciteitsanalyse en optimaal voorraadbeheer. Elke les wordt afgesloten met opdrachten die u aan de hand van het geleerde dient te kunnen oplossen.

Deze unieke schriftelijke cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager heeft als doel managers in niet-financiële functies, zowel in profit als in non-profit organisaties, directeuren en grootaandeelhouders meer inzicht te geven in de cijfers van hun organisatie.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op via info@imf-online.com, per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.Kosten
€1.795,-
Duur opleiding
10 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via info@imf-online.com, per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 15-10-2020 - 15-10-2020 : Financiële kennis voor de niet-financiële manager (schriftelijke cursus)