• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Management Accounting en Control
Opleiding

Management Accounting en Control

In deze 6-daagse Management Accounting & Control opleiding leert u het management te voorzien van en te adviseren over strategische sturingsinformatie op basis van financiële en niet-financiële informatie

Management Accounting & Control
Aan (business) controllers worden steeds hogere eisen gesteld. Naast inhoudelijke financiële expertise wordt er steeds vaker een beroep gedaan op hun kennis en kunde van niet-financiële zaken. Daarnaast dienen zij over het vermogen te beschikken om zinvolle conclusies te trekken uit financiële kengetallen/verslaglegging en deze te visualiseren en presenteren aan het management. Deze actuele Management Accounting & Control opleiding is opgezet voor (business) controllers om mee te kunnen in deze nieuwe en veeleisende rol.

Na afloop van deze 6-daagse Management Accounting & Control opleiding bent u in staat om - naast financiële advisering - ook te adviseren over niet-financiële zaken. U heeft een diepgaande kennis over strategie opgedaan, u kunt een betere doorvertaling van cijfers maken, u weet de juiste instrumenten te gebruiken om in control te blijven en u kunt beter aangeven welke resultaten behaald moeten worden. U zult meer kennis hebben van het informatievoorzieningsproces, auditing, compliance en governance en u bent een betere business partner voor het management. U weet vervolgens hoe u rapportages het beste kunt visualiseren en hoe u deze overtuigend kunt presenteren. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis op het gebied van risico management en managerial control.

 Kosten
€ 2.850,-
Duur opleiding
6 dagen
Contactinformatie

Meer informatie
​Kijk voor meer informatie op de website van IMF Academy of neem contact op via 040 246 0220 / info@imf-online.com.

Opleidings activiteit
  • 14-10-2021 - 14-10-2021 : Management Accounting en Control