• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Management Accounting en Control
Opleiding

Management Accounting en Control

In deze 6-daagse Management Accounting & Control opleiding leert u het management te voorzien van en te adviseren over strategische sturingsinformatie op basis van financiële en niet-financiële informatie

Management Accounting & Control
Aan (business) controllers worden steeds hogere eisen gesteld. Naast inhoudelijke financiële expertise wordt er steeds vaker een beroep gedaan op hun kennis en kunde van niet-financiële zaken. Daarnaast dienen zij over het vermogen te beschikken om zinvolle conclusies te trekken uit financiële kengetallen/verslaglegging en deze te visualiseren en presenteren aan het management. Deze actuele Management Accounting & Control opleiding is opgezet voor (business) controllers om mee te kunnen in deze nieuwe en veeleisende rol.

Na afloop van deze 6-daagse Management Accounting & Control opleiding bent u in staat om - naast financiële advisering - ook te adviseren over niet-financiële zaken. U heeft een diepgaande kennis over strategie opgedaan, u kunt een betere doorvertaling van cijfers maken, u weet de juiste instrumenten te gebruiken om in control te blijven en u kunt beter aangeven welke resultaten behaald moeten worden. U zult meer kennis hebben van het informatievoorzieningsproces, auditing, compliance en governance en u bent een betere business partner voor het management. U weet vervolgens hoe u rapportages het beste kunt visualiseren en hoe u deze overtuigend kunt presenteren. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis op het gebied van risico management en managerial control.

Meer informatie

 

Kijk voor meer informatie op de website van IMF Academy of neem contact op via 040 246 0220 / info@imf-online.com.

 Kosten
€ 2.850,-
Duur opleiding
6 dagen
Contactinformatie

Kijk voor meer informatie op de website van IMF Academy of neem contact op via 040 246 0220 / info@imf-online.com.

Opleidings activiteit
  • 08-10-2020 - 08-10-2020 : Management Accounting en Control