• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Opleiding

PRINCE2 Foundation

Deze 3-daagse project management training inclusief examen leidt op voor het officiële en internationaal erkende PRINCE2 Foundation certificaat

Projectmatig werken volgens de PRINCE2 methodiek
In deze zeer praktijkgerichte 3-daagse PRINCE2 Foundation training wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2 methodiek. De PRINCE2 methodiek bestaat uit 7 processen, die zorgen voor een gecontroleerde start en uitvoering en afronding van een project. De methode bestaat verder uit 7 heldere thema’s, die helpen om de methodiek toe te passen in de praktijk. Deze thema’s zijn: business case, organisatie, kwaliteit, plannen, risico’s, voortgang en wijziging.

Na deze training kent u niet alleen de principes van de PRINCE2 methodiek, maar kunt u deze ook toepassen in uw eigen werkomgeving. Korte, realistische oefeningen helpen u de belangrijkste elementen van de PRINCE2 methodiek in praktijk te brengen, zodat u snel resultaat kunt boeken. Daarnaast bent u optimaal voorbereid om te slagen voor het PRINCE2 Foundation examen dat op de derde dag wordt afgenomen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.Kosten
€ 2.480,-
Duur opleiding
3 dagen
Contactinformatie

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

Opleidings activiteit
  • 16-03-2020 - 16-03-2020 : PRINCE2 Foundation