Home / Opleidingen / International Management Forum / PRINCE2 Practitioner – Project Management
Opleiding

PRINCE2 Practitioner – Project Management

Deze 3-daagse project management training inclusief examen leidt op voor het officiële en internationaal erkende PRINCE2 Practitioner certificaat.

PRINCE2 – in Nederland de meest toegepaste methode voor project management
PRINCE staat voor PRojects IN Controlled Environments en is een internationaal erkende project management methode voor effectief project management. Het doel van PRINCE2 is om projecten succesvoller te laten verlopen. PRINCE2 is geschikt voor alle typen projecten en is gebaseerd op processen. Deze processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. De methode is ontwikkeld op basis van best practice; praktijkervaringen met projecten in organisaties. PRINCE2 vormt al sinds 1997 de algemeen geaccepteerde best practice op het gebied van project management.

In deze zeer praktijkgerichte 3-daagse trainingPRINCE2 Practitioner - Project Management wordt uw kennis van PRINCE2 verdiept en wordt u voorbereid op het PRINCE2 Practitioner examen. Tijdens de training wordt een realistische case behandeld waarin de processen van de methodiek centraal staan. De bijbehorende theorie leert u direct toe te passen in diverse groepsopdrachten.

* PRINCE2®, MoP®, ITIL®, MSP®, MoR® en The Swirl LogoTM zijn geregistreerde handelsmerken van The Cabinet Office.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20. Of kijk op onze website.Kosten
€ 2680,-
Duur opleiding
3 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20. Of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 18-11-2019 - 18-11-2019 : PRINCE2 Practitioner – Project Management