• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Opleiding

Project Control

Post-HBO opleiding over het beheersen en financieel sturen van risicovolle projecten in uw organisatie!

De vraag naar (gekwalificeerde) project controllers neemt sterk toe!
Helaas hebben veel controllers en projectleiders geen idee of projecten binnen hun organisatie op tijd worden opgeleverd, binnen het budget worden opgeleverd en of de afgesproken kwaliteit wordt gerealiseerd. De vraag naar project controllers neemt daarom sterk toe. Steeds meer organisaties hebben vacatures voor gekwalificeerde project controllers.
Wanneer u geen idee heeft of uw project budgetoverschrijding heeft of krijgt en hoeveel dat dan is, dan bent u niet de enige! Wij bieden u daarom een gespecialiseerde opleiding aan op het vakgebied Project Control. De opleiding wordt zowel via open inschrijving (9 avonden) als in-company georganiseerd.

De opleiding ‘Project Control’ is een praktijkgerichte opleiding die geschikt is voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met het sturen en beheersen van projecten. In de opleiding wordt aandacht besteed aan onder meer organisatieleer, dynamiek van projecten, teamwork en essenties van projectmanagement. Daarnaast komen de beheersaspecten van tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s ruim aan bod. Deze opleiding is derhalve nuttig voor projecten van groot tot klein, in alle sectoren.

PE-punten
De opleiding Project Control is NBA gecertificeerd en geeft recht op 35 PE-punten.Kosten
€ 3.455,-
Duur opleiding
9 dagen
Contactinformatie

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20. Of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 21-09-2021 - 21-09-2021 : Project Control