• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum / Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk
Opleiding

Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

In deze 4-daagse Robotic Process Automation (RPA) praktijktraining leert u zelfstandig RPA-trajecten uit te rollen in uw organisatie

Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk
In deze 4-daagse Robotic Process Automation (RPA) training leert u vorm te geven aan RPA trajecten en deze vervolgens te coördineren en succesvol af te ronden. Na afloop van de training bent u in staat Robotic Process Automation (RPA) projecten/programma's te coördineren, een programma structuur in te richten voor uw organisatie, te beoordelen welke processen geschikt zijn voor Robotic Process Automation (RPA) en de grootste uitdagingen en valkuilen van RPA vroegtijdig te identificeren. De trainers gaan tevens met u na welke leverancier van Robotic Process Automation (RPA) voor uw organisatie en uw gewenste RPA doelen het meest geschikt is. Ook het managen van uw medewerkers en de samenwerking tussen uw medewerkers en de nieuwe RPA software komen aan bod. Uw trainers hebben allen de kennis èn de praktijkervaring in huis om antwoord te geven op al uw vragen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.comKosten
€ 3.480
Duur opleiding
4 dagen
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op via: info@imf-online.com of per telefoon via: +31 (0)40 246 02 20 of kijk op onze website.

Opleidings activiteit
  • 26-11-2020 - 26-11-2020 : Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk