• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Nationaal Register / Opleiding voor de Commissaris nieuwe stijl: Leergang Board Potentials
Opleiding

Opleiding voor de Commissaris nieuwe stijl: Leergang Board Potentials

Het nieuwe elan van de volgende toezichtgeneratie De Leergang Board Potentials is dé opleiding voor professionals met interesse in een toekomstige functie als commissaris of toezichthouder. De leergang start meerdere keren per jaar, zowel in het voorjaar als in het najaar.

 

Commissaris Nieuwe Stijl

Een commissariaat of functie als toezichthouder is een verrijkende ervaring. Zeker nu raden steeds diverser van samenstelling worden en er meer belang wordt gehecht aan het niveau en de betrokkenheid van kandidaten. Deze opleiding is een stimulans voor good governance en een uitdagende stap in een persoonlijke carrière. De Leergang Board Potentials is interessant voor zowel aanstormend talent als ook voor de meer ervaren professional. Op basis van ieders cv, ambities en verwachtingen formeren we groepen die alleen al inspireren door hun samenstelling. We houden rekening met leeftijd, ervaring en (management)niveau. Elke aanmelding wordt opgevolgd door een van onze opleidingscoördinatoren.
 
Iedereen die de Leergang Board Potentials succesvol afrondt, kan zich Commissaris nieuwe stijl noemen: iemand die in alle openheid en met betrokkenheid, oog heeft voor de gezonde en rechtmatige ontwikkeling van een organisatie. En van zichzelf.

Leren van ervaren toezichthouders en commissarissen

Onze docenten zijn ervaren toezichthouders en commissarissen, die zich met enthousiasme inzetten voor de professionalisering van het commissariaat. Samen zorgen zij voor een unieke mix van kennis. Docenten zijn onder meer: Khaldoun Alexander Elmecky, Saskia Laseur, Lizzy Doorewaard, Mariëlle Rompa en Steven de Waal.

De Leergang vindt plaats in Den Haag (eerste drie cursusdagen, rapportgesprek en bespreking eindopdracht), Baarn of Den Dolder (vierde cursusdag), en Wassenaar (afsluitende cursusavond). 

De tijden zijn van ca. 15:00 - 22:00 uur. Voor de bespreking van de eindopdracht worden individuele afspraken gemaakt (ca. 30 minuten) op de aangegeven datum.
De laatste afsluitende bijeenkomst vindt plaats in de avond van 15:00 - 22:30 uur. Kosten
€ 5.950,- exclusief btw, inclusief digitaal cursusmateriaal, onze serie toolkits (hardcopy), toegang tot de Governance Kennisbank en catering tijdens de leergang. Betaalt u (een deel van) uw opleiding zelf? Dan kunt u de kosten voor de opleiding voor uw (
Duur opleiding
6 dagen
Contactinformatie

U kunt contact opnemen via info@nationaalregister.nl of 070-3243091 voor vragen of nadere informatie.

Nationaal Register
Search l Advies l Opleidingen l Kenniscentrum
Cedeo-erkend opleidingsinstituut

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
www.nationaalregister.nl

www.nationaalregister.nl/inhoud/leergang-board-potentials-de-opleiding-voor-de-commissaris-nieuwe-stijl


 

Opleidings activiteit
  • 15-04-2020 - 01-07-2020 : Opleiding voor de Commissaris nieuwe stijl: Leergang Board Potentials