• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Universiteit Twente / CEO Master Course
Opleiding

CEO Master Course

HOE GEEF JE ALS (ASPIRANT) DIRECTEUR OF BESTUURDER VORM AAN LEIDERSCHAP IN DEZE COMPLEXER WORDENDE WERELD? HOE BEHOUD JE CONTINUÏTEIT IN DE ORGANISATIE, TERWIJL INNOVATIES ELKAAR STEEDS SNELLER OPVOLGEN? HOE KRIJG JE IEDEREEN IN DE ORGANISATIE MEE MET ALLE VERANDERINGEN?

Deze vragen liggen ten grondslag aan de CEO Master Course van de Universiteit Twente. Vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke ontwikkeling als leider. Wat is hier de uitdaging? Menig leider heeft te weinig ruimte in de agenda om hier actief vorm aan te geven. Dit lossen we op door 9 bijeenkomsten te verspreiden over 9 maanden; bijeenkomsten die we samen met u inhoudelijk invullen. 

 ✓ Kennis over actuele ontwikkelingen rondom  de rol van de CEO ✓ De relatie van de CEO tot zijn directieteam,  de organisatie en de externe omgeving ✓ The Five Minds of a Manager als raamwerk  (Henry Mintzberg)

Hoe is de master course opgebouwd?

U zult deelnemen aan kennisbijeenkomsten (nadruk op actuele kennis en inzichten) en open haard-bijeenkomsten (nadruk op interactie en inbreng vanuit deelnemers). 
1.  Kick-off: samenstellen van de inhoud van de komende 9 maanden 2. Kennisbijeenkomst ‘Finance’ 3. Open haard: in co-creatie 4. Kennisbijeenkomst ‘Stakeholders’ 5. Open haard: in co-creatie 6. Kennisbijeenkomst ‘Risk’ 7. Open haard: in co-creatie 8. Kennisbijeenkomst ‘Change’ 9. Afsluitende bijeenkomst: een terugblik

 

 

 Kosten
De CEO Master Course vraagt een investering van € 6.250,00. Dit bedrag is inclusief locaties, catering, diners, literatuur. Dit programma is vrijgesteld van BTW.
Duur opleiding
9 dagen
Contactinformatie

Meer informatie over deze CEO Master Course, zoals de investering, data, inschrijven, arrangementskosten, vindt u op utwente.nl/pld. Zoek op CEO Master Course, of mail Marjolein van der Leer (studieadviseur) op m.r.vanderleer@utwente.nl. Bellen kan ook op  053-4891275.

 

Opleidings activiteit
  • 04-09-2019 - 28-04-2020 : CEO Master Course