Home / Opleidingen / Universiteit Twente / Masterclass de Publieke Manager van de 21e eeuw
Opleiding

Masterclass de Publieke Manager van de 21e eeuw

De wereld verandert, de 21e eeuw staat vol met sociale en digitale veranderingen. Bent u al klaar voor uw veranderende rol als publieke manager?

Als 21e eeuwse overheidsmanagers heeft u weliswaar te maken met ongeduldige en boze burgers, onverwachte leiderschapswisselingen en innovatiedruk, maar kunt u tegelijkertijd nieuwe technologieen en generaties werknemers inzetten om betere dienstverlening dan ooit tevoren te realiseren. Welke skills heeft u nodig om uitdagingen in kansen te vertalen? Lees hier de leerdoelen van deze Masterclass. 

 

Wanneer u deze module heeft afgerond, bent u:

Beter voorbereid op zowel bekende als onbekende managementuitdagingen van de 21e eeuw;


- Zelfverzekerder in de omgang met ambigue en lastige stakeholders, nieuwe media en de communicatievaardigheden die dat vereist;


- Realistischer in het inschatte van risico's en het benutten van de toegevoegde waarde van sectoroverstijgende samenwerking;


- Effectiever in het aansturen en tot bloei laten komen van diverse teams en nieuwe werkvormen waarin medewerkers van verschillende generaties en achtergronden samen moeten presteren.


- Beter onderlegd in het combineren van strategische planning en toekomstscenario's met acteren in het 'hier en nu' van mediacycli en het voldoen aan politieke wensen en verzoeken.Kosten
5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.
Duur opleiding
50 dagen
Contactinformatie

Voor inhoudelijke informatie over het programma, deelnemersprofiel, docenten, testimonials en data, klik: Masterclass 21e Eeuw publieke manager.

Of neem contact op met onze studieadviseur Marjolein van der Leer via telefoon (053 - 489 1275) of mail (m.r.vanderleer@utwente.nl).

Bent u nog in de oriënterende fase? Volg PLD | Universiteit Twente op Linkedin, dan heeft u een goed beeld wat u van ons kunt verwachten.

Opleidings activiteit
  • 16-12-2019 - 25-04-2020 : Masterclass de Publieke Manager van de 21e eeuw