• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Universiteit Twente / Masterclass HR-Management & Innovatie
Opleiding

Masterclass HR-Management & Innovatie

U wilt toch ook antwoorden kunnen geven op de veranderingen in uw werkveld? De Masterclass HR-management & Innovatie koppelt actuele onderwerpen (Het Nieuwe Werken, Nieuw Publiek Management) aan de klassieke thema’s vanuit theorie en praktijk van HRM.

In de masterclass HR-management & Innovatie gaat het om het verbinden van het belang van de organisatie en dat van de medewerkers. Hoe kunnen organisatieontwerp, leiderschap en HRM-beleid de motivatie en betrokkenheid – of misschien wel bevlogenheid en werkgeluk – stimuleren? Hier gaat u zich in verdiepen en kritisch op reflecteren.

 

Hoe is de masterclass opgebouwd?

U volgt 1 keer een tweedaags seminar en 8 keer een collegedag, verspreid over 3 maanden. 


1. Nieuw Publiek Management, HRM en Innovatie 2. De Toekomst van HRM 3.  Implementatie van HRM en innovatief gedrag: een lijn-verantwoordelijkheid? 4. HRM en nieuwe technologie: eHRM 5. Shared Service Centers en Outsourcing 6.  De nieuwe arbeidsmarkt: over aantrekkelijk werkgeverschap 7. Motivatie, organisatie- en taakontwerp 8. Strategie en HR-analytics 9. Nieuwe arbeidsverhoudingen en de rol van HR 10.  Innovatie, leiderschap en teams in publieke organisaties


Het programma speelt zo veel mogelijk in op actualiteiten. Het is daarom mogelijk dat de inhoud op onderdelen wijzigt.

Locatie:

Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente

 Kosten
€5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten (vrijgesteld van BTW.)
Duur opleiding
10 dagen
Contactinformatie

Meer informatie over deze Masterclass HR-Management & Innovatie, zoals de investering, data, inschrijven, arrangementskosten, vindt u op utwente.nl/pld. Of mail Marjolein van der Leer (studieadviseur) op professional-learning@utwente.nl.

Opleidings activiteit
  • 26-03-2020 - 15-06-2020 : Masterclass HR-Management & Innovatie