Home / Opleidingen / Universiteit Twente / Masterclass Juridisch Risicomanagement
Opleiding

Masterclass Juridisch Risicomanagement

Wilt u meer state-of-the-art inzicht in de vele aspecten van compliance en corporate governance? Met volop ruimte voor discussie en voorbeelden? De open benadering van deze opleiding staat garant voor een goed vertaalslag naar uw organisatie!

De Masterclass Juridisch Risicomanagement - Compliance & Governance heeft tot doel u voldoende bagage mee te geven om in uw rol als manager inzicht te hebben in en kennis te hebben van de aard en problemen van democratische besluitvorming.

WAT U LEERT TIJDENS DE OPLEIDING

Daarnaast zijn de synergie en spanningsvelden tussen politieke en ambtelijke verantwoordelijkheid belangrijke aandachtspunten. Dit geldt ook voor de 'wereld' van het beleid en van de rol(len) daarin van de uiteenlopende actoren en het ontstaan en de werking van 'multi-level en multi-actor governance' in beleidsvoering.Kosten
€3.900,00
Duur opleiding
50 dagen
Contactinformatie

Voor inhoudelijke informatie over het programma, deelnemersprofiel, docenten, testimonials en data, klik: Masterclass Juridisch Risicomanagement

Of neem contact op met onze studieadviseur Marjolein van der Leer via telefoon (053 - 489 1275) of mail.

Bent u nog in de oriënterende fase? Volg PLD | Universiteit Twente op Linkedin, dan heeft u een goed beeld wat u van ons kunt verwachten.

Opleidings activiteit
  • 19-03-2020 - 03-06-2020 : Masterclass Juridisch Risicomanagement