• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Universiteit Utrecht - Executive onderwijs / Master Organisatie, Cultuur en Management (Executive Onderwijs, Universiteit Utrecht)
Opleiding

Master Organisatie, Cultuur en Management (Executive Onderwijs, Universiteit Utrecht)

Het executive masterprogramma Organisatie, Cultuur en Management concentreert zich op de rol die cultuur, macht en context in organisaties spelen. U beschouwt cultuur, macht en context in organisaties vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven. Centraal daarin staat de bestuurs- en organisatiewetenschap.

U krijgt inzicht in culturele machtsprocessen in dienstverlenende organisaties die functioneren in een veranderende omgeving met oog voor context.

Programma

De executive master Organisatie, Cultuur en Management duurt twee jaar. Tijdens de master worden in totaal acht onderwijsblokken en twee onderzoeksprojecten afgerond. Zowel in het eerste als tweede jaar zijn er achttien onderwijsdagen. Deze dagen zijn eens in de twee weken.

Bekijk op onze website het actuele studieprogramma.

Doelgroep

De executive master is bedoeld voor ervaren leidinggevenden (bestuurders, directeuren en managers), (senior)beleidsmedewerkers en adviseurs.

Programmacoördinator

De programmacoördinatoren van dit programma zijn drs. Marianne Dortants en dr. Arnold Wilts.

Docenten

Een kleine greep uit de vooraanstaande professoren en vakexperts: prof. dr. Paul Boselie (Hoogleraar Human Resource Management), prof. dr. Paul ’t Hart (Hoogleraar bestuurskunde) en prof. dr. Mirko Noordegraaf (Hoogleraar Publiek Management).

Bekijk op onze website meer docenten.

Ervaring van deelnemer

"De opleiding heeft mijn kijk op het werk en de wijze waarop ik in het leven sta beïnvloedt. Dat had ik nooit verwacht maar ben daar heel gelukkig mee.” – oud-deelnemer Organisatie, Cultuur en Management.

Lees op onze website meer ervaringen van oud-deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie kunt u zich direct aanmelden en vindt u meer informatie over de executive master Organisatie, Cultuur en Management en andere executive programma’s.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Ik help u graag: Erna Borrias (projectassistent), e.borrias@uu.nl, 030-253 9382.

 Kosten
25.950
Duur opleiding
730 dagen
Contactinformatie

Contactinformatie: Erna Borrias (projectassistent), e.borrias@uu.nl, 030-2539382, website

Opleidings activiteit
  • 21-01-2021 : Master Organisatie, Cultuur en Management (Executive Onderwijs, Universiteit Utrecht)