• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Opleiding

Verandermanagement

VU Academie voor sociale wetenschappen
Succesvol verandermanagement vereist focus op het gedrag van en de interactie tussen mensen.

De opleiding verandermanagement is speciaal ontwikkeld voor professionals die effectief veranderingen door willen voeren in hun organisatie. Je krijgt grondige kennis van de verschillende processen rondom organisatieverandering en weet hoe en wanneer je op de juiste wijze kunt ingrijpen. De opleiding start 17 april 2020 en staat onder leiding van prof. dr Marcel Veenswijk en dr. Antonie Van Nistelrooij.

In deze opleiding staat centraal hoe mensen omgaan met veranderingsprocessen en hoe ze daarin zelf effectiever kunnen opereren. De deelnemers leren veranderingsprocessen beter te analyseren en beter te sturen en er als leidinggevende/medewerker effectief aan bij te dragen.

De opleiding Verandermanagement is ontwikkeld voor professionals die in hun werk te maken hebben met processen van cultuur- en organisatieverandering en daarbinnen met meer diepgang en eigen effectiviteit willen opereren. Professionals uit alle sectoren kunnen deelnemen. De deelnemers hebben een afgeronde opleiding op academisch niveau en meer dan vijf jaar werkervaring. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze basiskennis hebben van of ervaring hebben met organisatietheorie, management- en leiderschapsdisciplines en verandermanagement.Kosten
¤2395,-
Duur opleiding
6 dagen
Contactinformatie

Bekijk de website voor meer informatie en aanmelden. 

Opleidings activiteit
  • 17-04-2020 : Verandermanagement