• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / ZKA Strategy - onderdeel van ZKA Leisure Consultants
Opleidingen

ZKA Strategy - onderdeel van ZKA Leisure Consultants

De samenleving,  de toeristische markt en de vrijetijdssector verandert. Door deze verandering zoeken veel vrijetijdsbedrijven naar nieuwe, betekenisvolle proposities. Toeristische bestemmingen moeten anders functioneren om waarde voor de veranderende samenleving en markt te bieden. De belangen zijn erg groot. De opgaven zijn vaak integraal en complex. De oplossing van gisteren werkt vandaag (en morgen) niet meer waardoor er een grote behoefte is aan experimenteren en flexibiliteit.
 

Nieuwe strategiemakers zijn nodig in de vrijetijdssector om toekomstbestendige richting aan te reiken aan bedrijven en bestemmingen. Daarom bestaat ZKA Strategy. Onze kracht zit in het vinden van nieuwe richting samen met onze opdrachtgevers. Dat doen we door de huidige feiten onder ogen te zien, het stimuleren van dialoog en door een toekomstbestendige koers uit te zetten. We vervullen de rol van inhoudelijk expert en we begeleiden veranderprocessen. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven, toeristische organisaties en ambitieuze overheden, van gemeente tot het Rijk.

ZKA Strategy zoekt de uitdaging en gaat als het nodig is tegen de stroom in. Altijd gericht op het vinden van een waardevolle oplossing. Met oog voor mensen. Daarin maken we het verschil voor onze opdrachtgevers.

Opleidingen