• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Tools / TheOne / CallTheOne
TheOne
Tool

CallTheOne

Professionals kunnen op het platform calltheone.com hun kennis en expertise op aanvraag delen via een live video verbinding. Ze ontvangen hiervoor per minuut een vergoeding. Inschrijven is gratis en de kennis en expertise kan van over de hele wereld aangevraagd worden.

CallTheOne

Dankzij Google kunnen we met toegang tot internet inmiddels bijna alles te weten komen wat we willen weten. Maar los van de vaak tegenstrijdige informatie kan je zoektocht al snel ontaarden in een urenlange klik marathon tussen blogs, vlogs en video’s. Calltheone.com brengt hier verandering in.
 
Via calltheone.com zoek je op een onderwerp waar je een vraag over hebt en direct komen van overal ter wereld een aantal experts tevoorschijn. Met 1 druk op de knop maak je een live videoverbinding en de expert staat je meteen te woord. En waar je normaal gesproken voor een advocaat, een tuinman of een automonteur per uur betaald, is hier de eerst minuut gratis en betaal je verder voor elke minuut een vooraf aangeven tarief.
 
Je hoeft geen professional te zijn om expertise te hebben
Calltheone.com maakt kennis delen en vragen makkelijk, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Niet alleen als doorgewinterde professional, maar ook als consument met passie over een onderwerp bezit je vaak veel kennis. Al is het maar over je laatste vakantiebestemming of de planten die je al jaren sierlijk in je tuin laat bloeien. Op verjaardagen vertellen we ronduit over wat we allemaal weten en waar we ervaring mee hebben. Via calltheone.com kun je er nu vanuit je luie stoel ook nog iets mee verdienen. En als professional kan het een welkome invulling van de lange file rit zijn.
 
Dankzij het profiel van de expert en de wederzijdse beoordelingsmethodiek ziet de aanvrager direct of de professional of consument gaat voldoen aan de verwachtingen. En mocht het toch een mis match zijn kom je daar snel genoeg achter en kost het vaak slechts enkele euro’s.
 
Ook ondernemingen maken gebruik van calltheone.com. IT en Elektronica keten MyCom.nl bijvoorbeeld heeft al haar medewerkers aangesloten en presenteert deze op haar site. Zo zijn sommige medewerkers ook buiten openingstijden bereikbaar voor een goed advies. Vele ondernemingen hebben zich al aangemeld om op deze manier hun servicedesk in te richten. Het voordeel voor de consument is namelijk niet alleen de bereikbaarheid. Dankzij het profiel van de medewerker weet je als consument meteen of je de juiste persoon aan de lijn krijgt met de juiste kennis over jouw vraag.

 
Video

Website
www.calltheone.com/
Over TheOne
TheOne

Professionals kunnen op het platform calltheone.com hun kennis en expertise op aanvraag delen via een live video verbinding. Ze ontvangen hiervoor per minuut een vergoeding. Inschrijven is gratis en de kennis en expertise kan van over de hele wereld aangevraagd worden. 

Contactgegevens

Naam:TheOne
E-mail:info@calltheone.com
Telefoon:
Website:https://www.calltheone.com/